GrupSoft este o firmă cu experienţă ce activează în domeniul dezvoltării de software din vara anului 1993. Ideea care a ghidat afacerile noastre a fost dată de nece...
Cititi mai mult

image

GrupSoft

activeaza in domeniul dezvoltarii de solutii informatice destinate activitatii administratiilor publice locale din anul 1993.
Dinamismul si seriozitatea au determinat castigarea intr-o perioada relativ scurta de timp a unor clienti precum: companii cu capital de stat si privat, institutii bugetare (primarii, invatamant, sanatate), regii autonome, societati cu activitati de comert, prestari servicii si altele.

Intreaga activitate are ca obiectiv principal satisfactia clientului, oferind solutii special concepute cu un grad mare de personalizare pentru fiecare cerinta in parte. Astfel se asigura imbunatatirea competitivitatii si performantei clientilor nostri, prin cresterea eficientei si a transparentei proceselor informationale ale acestora.

Grup Soft are la baza o echipa tanara, unita si dinamica de profesionisti ce sustin un standard profesional de inalta calitate a serviciilor oferite.

Experienta acumulata in toti acesti ani, stabilitatea intr-un mediu in permanenta schimbare si capacitatea de a se adapta la cerintele clientilor fac din Grup Soft un partener pe care va puteti baza.

Cititi informatii despre companie +

 

Registrul Agricol

Aplicatia este o solutie informatica care vine in sprijinul gestionarii informatiilor legate...

Cititi mai mult +

Stare Civila

Corespondenta de mentiuni generata de modificarile din registrele de stare civila...

Cititi mai mult +

Asistenta Sociala

Actualizarea si vizualizarea in timp real a datelor de identificare ale...

Cititi mai mult +

Urbanism

Gestionarea activitatii de autorizare a lucrarilor de constructie este o activitate...

Cititi mai mult +